Metoda all on 4 rešuje problem, če nimate zob

Metoda all on 4 je nastala z razvojem tehnologije vsadkov. To je rešitev za tiste, ki nimajo svojih zob in si želijo kvalitetno zobovje, ki je vedno na svojem mestu. Gre za vsadke iz titana, ki ga človekovo telo najhitreje sprejme kot svojega. Zato all on 4 metoda ne povzroča nobenih reakcij ali alergij. Gre za precej trden material, ki je biološki. Zato lahko simulira zdravo zobno korenino, kot da bi bila vaša.

all on 4

Metoda all on 4 pa nov zelo inovativen pristop, ki pomeni, da se pritrdi tiranova korenina na vseh štirih mestih v vaših čeljustih in nanje se namestijo zobne krone, ki zgledajo kot da so vaše. Narejen pa so iz kvalitetne keramike. Taki zobje so  dobesedno  večni in vas spremljajo  vse življenje. Zato je metoda all on 4 en najboljših in najbolj trajnih rešitev za brezzobe čeljusti.

Prednost te fiksne proteze je, da ne pada iz ust in je ni treba lepiti na nebo, kar je super novica. Mnogo lažje se tudi čisti in uporablja. Ne bo vas tiščala in če boste izgubili težo, ali jo pridobili, bo rasla z vami in je ne bo treba menjati.

Metoda all on 4 ponuja super rešitev za popolno žvečenjem, kar je idealna rešitev za vašo prebavo, ker je to nujno, da smo zdravi. S protezo je žvečiti kar težko in poleg tega se mnogi na umetno nebo nikoli ne navadijo ter imajo otiščance.

Če se boste potem ogledali v ogledalo boste videli, da zgledate, kot da imate vse sovje zobe. Vaš nasmeh bo spet lep in zdrav in ljudje se bodo raje družili z  vami. Tudi ne boste imeli neprijetnega vonja, če imate sedja tak oslabe zobe, da jih je dobro le spuliti in nadomestit s protezo.

Vsekakor je to res najbolj kvalitetna rešitev na trg za vse, ki se  cenite in hočete zgledati dobro ter tudi jesti dobro.