Baterijska kosilnica na nitko je sodobno košenje spremenila v užitek

Baterijska kosilnica na nitko je zmogljiva, tiha, varčna in okolju prijazna. Tu je ugodna kosilnica na nitko na baterije, katera lahko pokosi pod grmovjem in vsak vogal ter strme klance z vleko lahkoto. Nekoč so kosili z navadnimi kovinskimi kosami na roke, jih klepali in z njimi udrihali po visoki travi, kar je danes preteklost. Kakovostna in zmogljiva baterijska kosilnica na nitko je lahka za košenje in okretna ter z njo lahko upravlja čisto vsak, tudi nežnejši spol ali šibkejši ljudje, ker se jo vklopi enostavno s pritiskom na gumb.

baterijska kosilnica na nitko

Lahka in prenosna baterijska kosilnica na nitko kosi na katerem koli terenu brez kabla in brez, da bi morali vanjo natankati gorivo, ki smrdi in ga zmanjka, ko ni treba. Taka kosilnica kosi dolgo časa. Če pa imate zelo veliko površino, enostavno nabavite še eno enako baterijo in medtem, ko eno polnete, z drugo lahko delate in tako boste lahko delali ves dan brez prekinitve.

Baterijska kosilnica na nitko je močna in zdržljiva. Nitka se vrti z veliko hitrostjo, da seka travo čisto pri tleh in lahko pokosi vse, ne samo travo, tudi kaj bolj debelega in neugodnega, če imate pravo nitko. Nitke se z lahkoto menjajo in nabavite tako, kakšno imate travo in teren za košenje. Super je, ker lahko kosite okoli kamnov, pohištva, vrtne garniture, dreves, grmovja, ovir in po strmem klancu brez ovire. Česa takega druge vrste kosilnic ne zmorejo, razen bencinske na nitko.

Vendar je baterijska kosilnica na nitko boljša zaradi tega, ker ne povzroča telega hrupa in smradu. Naftni derivati se ne usedajo na zemljo in je ne onesnažijo za vse stoletje za naprej. Tako bo vaše okolje, ko kosite na elektriko veliko bolj čisto ter zdravo za vas in vaše otroke ter hišne ljubljenčke. Ko boste izbirali kosilnico na baterije, boste ugotovili, da lahko izberete dva modela, ki sta različno močna. Če imate velike površine za kositi in zahteven teren, potem izberite močnejšo. Ta vam bo res dobro služila. Če pa imate samo angleško trato in malo za kositi okoli hiše ter ne uporabljate dosti kosilnice, bo zadostovala že šibkejša, ki je nekoliko ugodnejša. Če niste gotovi, pa se posvetujte s prodajalcem, ki vam bo povedal, kaj je za vas najbolje. Naj bo vaša košnja prijetna in zdrava.