Čudovite ženske torbice

Ženske torbice imamo v vseh oblikah, barvah, velikostih. Seveda pa imamo ženske najraje ta modni dodatek, brez njega pravzaprav sploh več ne odidemo iz hiše ali stanovanja. Ženske torbice so postale nuja, ne več modni dodatek. Več si lahko pogledate na:  https://eleganca.si/blogs/blog/zenske-torbice . Kaj pa ženske vse skrivamo v torbicah, je morda bolje da ne veste, pa vendar vam bomo to skrivnost razkrili v članku.

ženske torbice

Ženske torbice, bodisi majhne bodisi velike, v vseh se skriva nešteto stvari. Večja je torbica, težje najdemo stvari. V ženske torbice, nekje povprečno velike pa v svoji notranjosti skrivajo naslednje stvari…. Obvezna je seveda denarnica, ključi od stanovanja in vazelin ali šminka in seveda telefon. To so štiri stvari, ki jih ima vsaka ženska pri sebi, vedno. Ženske torbice pa skrivajo veliko več kot samo to. Poleg teh skoraj da obveznih potrebščin najdemo še – robčke (suhe in vlažilne), pilico za nohte, ne eno šminko ampak vsaj dve ali tri. Ženske torbice vsebujejo tudi plastenko oziroma steklenico z vodo in prvo pomoč.

V prvo pomoč spadajo vložki, tamponi, kakšen obliž, tablete za menstrualne krče ali glavobole. Nekatere s sabo vedno nosijo tudi zobno ščetko in zobno nitko. Ženske torbice so po navadi tudi polne kakšnih računov in seveda, vrečka za večkratno uporabo. Ne manjkajo tudi kakšni dodatni ključi (avto), najde se tudi glavnik ali kartača za lase, elastike, lasnice, planer. Vse je odvisno kakšen tip ženske ste in kaj vam pomeni torbica – prenosno sredstvo za denarnico in telefon ali zbirališče vseh pomembnih stvari. Ženske torbice v svoji notranjosti skrivajo marsikaj, vsaka ženska ima svojo predstavo o tem kaj potrebuje tekom dneva. Od tega je tudi odvisno kakšno torbico si bo zamislila, čisto majhno priročno, ali veliko in malce težjo ker bo notri veliko stvari. Morda pa bo izbrala moderen nahrbtnik. Vsaka izbira pa je dobra izbira.