Če je pred vrati ločitev, ne izgubljajte časa in si priskrbite pravno pomoč

Žal je ločitev ali razveza zakonske zveze po mnenju strokovnjakov eden od najbolj stresnih dogodkov v življenju, saj razpad partnerskega razmerja velikokrat na nek način pomen tudi razpad družine. Ločitev velja za eno težjih prelomnic v življenju, vendar pa je postopek razveze nekoliko olajšan z izbiro in pomočjo pravega odvetnika. Odločitev za ločitev gotovo ni lahka. Običajno je za konec zveze veliko razlogov, vendar pa je pomembno, da v primeru razveze pridobite čim več podatkov in informacij o ločitvenih postopkih, ter se tako pripravite, da se ta neprijetni dogodek reši kar se da brez večjih težav. Sprva se ob takih stresnih situacijah najverjetneje pojavi zmeda, negotovost, strah ter kopica različnih vprašanj. Zato pa so vam a voljo odvetniki, ki vam lahko že takoj na začetku ponudijo odgovore na najbolj pogosta vprašanja, ki se navezujejo na ločitev in postopke povezane z njo.

ločitev

Kje pravzaprav začeti ločitveni postopek, kdaj je sporazumna ločitev še možna ter kdaj brez sporazuma. Odgovorili vam bodo tudi na vprašanja, ki urejajo skupno premoženje in ostala premoženjskopravna razmerja. Dobili boste odgovore o varstvu in vzgoji otrok in njihovem preživljanju. Odvetniška pisarna Nina Šibila pokriva širok nabor pravnih področij. Pri njih dobite ekipo izkušenih pravnikov in celovito pravno storitev na različnih področjih. Od civilnega in gospodarskega prava pa do odškodninskega, upravnega in še raznih drugih pravnih področij.

Verjamejo v dejstvo, da bi morale pravne storitve biti na voljo vsakomur. Odlikuje jih tudi pošteno in transparentno poslovanje. O stroških boste vedno obveščeni naprej, tako se vam kasneje ne morejo zgoditi presenečenja povezana s nepredvidenimi plačili. Odvetniški pisarni Nina Šibila vam svetujejo, da se takoj, ko je odločitev za ločitev dokončno sprejeta, povežete z odvetnikom, ki ima znanja, izkušnje na tem področju, je priznan in vreden zaupanja. V kolikor ste v fazi, ko so za vas vprašanja o ločitvi aktualna, ne izgubljajte časa in se pri Odvetniški pisarni Nina Šibila le pozanimajte o vsem potrebnem.