Mehurčkasta folija je uporabna za vse vrste pakiranj in zaščite

Mehurčkasta folija ima en osnovni namen in to je zaščita vseka, kar obdaja. Uporablja se za pakiranje in za zavijanje kloritov, predmetov in še česa, kar se ne sme poškodovati. Na tej povezavi je folija z mehurčki – nakup se na tej strani najbolj splača. Namreč ni vsaka mehurčkasta folija enaka duri foliji. Ene os nekvaliteten druge so manj kakovostne in preveč pokajo ter ne zaščitijo, zato je nakup take folije predrag. Nekatere so pakirane v večjih pakiranjih, druge so rezane na točne dimenzije, ki jih potrebujejo kupci.

mehurčkasta folija

Mehurčkasta folije izjemno uporabna povsod, ker je iz plastike, se ne zmoči in je vodoodporna. Lahko jo zvijate ker je zle mehka in stlačite kamor koli. Zapolnite lahko vse luknje v škatli, da predmet ne pleše po njej in se ne razsuje ali polomi in kako drugače poškoduje. Mehurčkasta folija je uporabna na primer tudi za pošiljanje majhnih pošiljk, ki se ne smejo poškodovati. To so na primer oblazinjene kuverte, ki jih dobite na pošti ali v trgovini s pisarniškim materialom.
Paket lahko izdelate tudi sami. Predet ovijete z mehurčkasto folijo. Nato ga daste v plastično vrečo in jo lahko opremite z naslovom, kamor bo potovala ali pa jo ovijete še s kakšnim darilnim ovojnim papirjem, če želite koga presenetiti.
Vsekakor pride mehurčkasta folija vedno prav in je dobro, da je pri roki, še posebej v podjetjih, kjer se pakirajo artikli. V večjih količinah jo lahko nabavite ceneje. Tudi dimenzije folije lahko naročite posebej za sovje potrebe ali pa nabavite več dimezij za več situacij pakiranja.
Brez nje si težko danes predstavljamo moderno pakiranje za predmete, ki morajo priti na cilj varno in brez poškodb ter udarnin. Pozanimajte se glede cene in dobave ter dimenzij. Ta osebna folija, ki ima zračne mehurčke, ki so napolnjeni z zrakom je zelo lahka in prilagodljiva.