Oblikovanje telesa na nekirurški način

Zdrava prehrana in telovadba lahko zelo pripomoreta k oblikovanemu telesu, dejstvo pa je, da je za tisto piko na i potrebna zunanja pomoč. Vse bolj so priljubljene nekirurške metode oblikovanja telesa, kot je LPG https://zapletina.si/oblikovanje-telesa/, ki prispevajo k boljšemu tonusu kože na problematičnih mestih in seveda celulitu, ki je nočna mora vsake ženske.

oblikovanje telesa

Celulit je zelo pogost problem

Celulit se pojavlja pri večini žensk, težave z njim pa imajo lahko tudi moški. Do celulita pride, če je maščoba nepravilno razporejena v podkožnem tkivu in posledično prihaja do slabega pretoka krvi in limfe. Opazimo ga v obliki pomarančne kože, ki je najpogosteje na področju zadnjice in stegen, lahko pa se pojavi tudi na trebuhu, bokih in ostalih delih telesa. Zmotno je mišljenje, da je celulit prisoten samo pri osebah, ki imajo prekomerno težo, ampak je pogosta težava tudi pri ljudeh, ki nimajo težav s težo. Čeprav je celulit generalno le lepotna težava, se pri nekaterih razvije tudi v zdravstvene težave, če je zadrževanje limfe prekomerno.

Oblikovanje telesa v kozmetičnih salonih

Za oblikovanje telesa na nekirurški način obstaja mnogo aparatov, med katerimi LPG dosega zelo dobre rezultate. LPG tretma se priporoča vsem osebam, ki že živijo zdravo življenje in želijo rezultate popeljati na naslednji nivo. Tudi ljudje, ki se veliko ukvarjajo s športom in se zdravo prehranjujejo, v nekaterih primerih ne morejo izgubiti tistih zadnjih maščobnih oblog in tu pride v poštev LPG terapija, ki prodre globoko v podkožje in pomaga pri topljenju maščobnih celic.

Ko se odločite za oblikovanje telesa s pomočjo terapije LPG, vam certificiran svetovalec individualno pripravi program, ki bo za vaše stanje najbolj primeren. V povprečju je za boljše rezultate potrebnih več obiskov. Rezultati so odvisni od posameznika in njegovega stila življenja. Načeloma so rezultati vidni že po treh terapijah, priporoča pa se vsaj 12 terapij zaporedoma, nato pa vzdrževanje enkrat mesečno.