Oblikovanje vizitk – hitro in po vaših željah

V svet poslovno uspešnih posameznikov ali podjetij vam zagotovo odpre vrata tudi privlačno grafično oblikovana in natisnjena vizitka, zato ne odlašajte in si jih oblikujte ter natiskajte pri Tisk 24. Prvi vtis z vizitko je lahko izjemen, saj vaši bodoči stranki oz. poslovnemu partnerju ne bo treba zapisovati vaše telefonske številke ali naslova spletne strani, saj je na vizitki vse to zapisano. Podjetje Tisk 24 vam nudi kvalitetno, hitro, estetsko in cenovno ugodno oblikovanje vizitk ter njihov tisk. Vizitke naročite preprosto prek spleta s samo nekaj kliki tako, da izpolnite obrazec na spletni strani in izkoristite popust pri prvem naročilu.

oblikovanje vizitk

Zakaj so vizitke tako zelo pomembne?

Vizitka predstavlja vas in vaše podjetje in prejemniku sporoča vse pomembne kontaktne informacije: ime, naziv, telefonsko številko, elektronski naslov, spletno stran in družbena omrežja. Najboljši mojstri podjetništva vedno znova povedo, da odlična vizitka izboljša videz in ime vsakega podjetja. Tudi danes, ko je tehnologija že tako napredna, so vizitke nezgrešljiv del navezovanja poslovnih stikov. Zato se zavedajte, da boste z vizitko napredovali vse do želenega uspeha.

Oblikovanje vizitk in njihov tisk

Pri Tisk 24 nudijo širok nabor ponudbe, ko govorimo o oblikovanju in tisku vizitk. Zavedajo se, kaj pomeni odlična vizitka, zato stremijo k temu, da je vsaka vizitka vrhunsko oblikovana in natisnjena. Vse to v sodelovanju z vami na podlagi vaših želja in potreb. Vi izbirate barvo ozadja, obliko, kontraste, morebitne slike in dodatke, teksturo in material vizitke. Bi želeli ravne ali zaobljene robove vizitke ali pa posebno obliko izseka vizitk? Vizitke bodo izdelane povsem po vaših željah, saj je najbolj pomembno, da ste z njihovo podobo zadovoljni vi. Oblikovanje vizitk prilagodijo vašim potrebam, kamor lahko prištejejo tudi morebitni zlatotisk ali lakiranje. Izberete lahko tudi možnost plastifikacije vizitk in si tako zagotovite njihovo dolgotrajnost. Tisk vizitk ponujajo tudi v manj kot 24-ih urah, kar jim omogoča hitrost digitalnega tiskanja, medtem ko oblikovanje vizitk traja malo dlje, vse seveda po dogovoru.