Odkup bakra na domu ali v podjetju po najboljših cenah

Odkup bakra in drugih kovin na vašem domu ali v podjetju ja priložnost, da lahko s tem nekaj zaslužite, kar si poglejte na tej povezavi https://www.odkup-bakra.si/, kjer imate jasna pojasnila glede tega, kaj odkupujejo in na kakšen način. Spomnite se, da če pridejo Romi na dom, poberejo vse kar je kovinskega in če vas dolgo ni na primer na vikendici, kjer so bakreni žlebovi, znajo izginiti. Zakaj? Ker so veliko vredni. Baker je pri nas zelo cenjena kovina in so odkupne cene kar visoke. Zato ga nikar ne dajte Romom lai komunali kot kosovni odvoz, ker bo nekdo drug zaslužil namesto vas.

odkup bakra

Odkup bakra ni edini, ki ga lahko izkoristite za zaslužek in sicer lahko tudi druge kovine prodate, tako pločevino, kot železo, medenino, kable aluminij in jeklo. Najbolje je, da surovine sortirate po tem, kaj je kaj in kako je ohranjeno. Če je na primer čisti baker brez umazanije, ter raznih olj in podobno, potem boste zanj dobil najvišjo ceno, drugače se cena niža, ker imajo še nekaj dela s tem, da to čistijo. Tudi kabli, ki so obliti s plastiko, so manj cenjeni, kot surov material.

Splača se vam zbrati vse, kar imate, poklicati in počakati mojstre, da pridejo iskat surovino, pa vam bodo povedali, koliko za kaj dobite in dobite kar gotovino ali nakazilo na vaš račun, kar je seveda najbolje. Zelo so odzivni in hitri ter se potrudijo za vsako stranko.

Največ boste dobili za baker millberry, ki je zlato sijoče rdeče barve in mora biti debel vsaj 1 mm. Mora biti tudi brez olj, oksidacije, maščob in lakov. Enako velja za baker 1. klase, gre pa za mehko žilnato žico. Baker 2. klase pa so cevi, pločevina, kosi in mora biti nerabljeno ter čisto, brez oksidacije in umazanije ter lakov. Če pa je vsebnost bakra najmanj 95 % in z umazanijo ter oksidacijo, gre za baker 3. klase.