Vrhunski peskalniki podjetja Blat Tehnik

Peskalniki so namenjeni peskanju različnih vrst površin. Pri podjetju Blast Tehnik so vam na voljo peskalniki, ter še drugi stroji in različne storitve. S peskanjem očistite površino in material pripravite na nadaljnjo obdelavo na primer barvanje. S tem postopkom se znebite rje, morebitnih zamaščenih madežev in druge umazanije. Uporaba je načeloma zelo preprosta in enostavna. Podjetje Blast Tehnik velja za vodilnega ponudnika tovrstne storitve, torej storitve obdelave površin v JV Evropi. Svoje znanje, ki ga nenehno nadgrajujejo in izpopolnjujejo uporabljajo v lastnem razvoju in proizvodnji unikatnih peskalnih sistemov, ki jim je na tržišču težko najti konkurenco.

peskalniki

Lahko se pohvalijo, da na leto izvedejo več kot 200 različnih testiranj na konkretnih komadih, ki jih nato seveda tudi opremijo z ustrezno dokumentacijo o testiranju. To jim zagotavlja zadovoljne stranke, ki se rade vračajo. Peskalniki so tako unikatno izdelani in ustrezajo potrebam naročnika. Stroj je zaradi dolgoletnih izkušenj izdelan izredno kvalitetno in popolnoma prilagojen željam. Stroji za peskanje vam tako nudijo večjo produktivnost pri vaši proizvodnji, so 100% prilagodljivi vašim potrebam, poleg tega pa so peskalniki tudi kompatibilni z vašo avtomatizirano ali robotizirano proizvodnjo. Pri podjetju Blast Tehnik pa vam zagotavljajo tudi kvalitetno in celovito servisno storitev, ki vam je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Na voljo so tudi vsi obrabljivi rezervni deli.

Stroji za peskanje podjetja Blast Tehnik so izdelani in razviti po tako imenovani izvedbi na ključ, kar pomeni, da poskrbijo za vse, od ideje pa do končne izvedbe. Peskalniki nudijo prijazno upravljanje operaterju. Prednost pa je tudi ta, da lahko z njimi peskate različne dimenzije in oblike. Pri podjetju Blast Tehnik so vam poleg strojev za peskanje na voljo tudi stroji za suhi led, sistemi za filtracijo in separacijo, dvigala in manipulatorji, laserji za čiščenje in ostali rabljeni stroji. Oglejte si njihovo spletno stran in se prepričajte o bogati ponudbi.