Pomoč na domu je cenejša od najema sobe v domu

Pomoč na domu je možna, ker se vedno več podjetij odloča, da se bo posvetilo temu častnemu in težkemu poslu, ko starejši več ne morejo skrbeti zase, so nepokretni ali ne morejo v trgovino in plačati položnic. Pomoč starostnikom je potrebna tudi, ker se ne znajdejo več v tem novem sistemu v dobi, ki je digitalna in zanje zelo zahtevna. Nekateri potrebujejo začasno pomoč, drugi pa vsakodnevno.

pomoč na domu

Kakovostna pomoč na domu je nudena samo s strani usposobljene osebe, ki dela s srcem in ima rada judi. Točno take zaposlene izbere podjetje, ki nudi pomoč na domu pri starostnikih, ki so sami ali pa večino časa sami, ko so mlajši zdoma ali v šoli in ne morejo poskrbeti zanje. Osebje, ki pomaga starostnikom ve, s čim se srečuje, zato najprej nudijo psihično pomoč starostnikom, ki os prestrašeni in nemočni ter zaradi tega lahko tudi tečni.

Kakovostna pomoč na domu se obračunava po urah, zato je cenejša, kot nastanitev v domu za starostnike, če posebej, če potrebuje starostnik več pomoči. Doma se počuti tudi bolj varno in gotovo, bolje, tudi je manj nevarnosti za okužbe in dodatne bolezni, ki se hitro širijo v domovih, ki os prenatrpani s starostniki, so niso odporni.

Zagotovite si kakovostno in ugodno pomoč na domu tako, da se starostniku pomaga pri higieni, preoblačenju, jemanju zdravil, terapijah, prehranjevanju in vsakdanjih opravilih. Starostniki os veseli in hvaležni za družbo, vsak pogovor in pomoč, ki jo dobijo, ko ne zmorejo sami in praviloma že zaradi tega hitro okrevajo ter se zopet postavijo na noge, saj dobijo voljo do življenja in upanje, da bo bolje. Kar imajo v glavi, se potem tudi največkrat uresniči. Omogočite jim dostojno življenje vredno človeka, sebe pa razbremenite in se posvetite lastnemu življenju, družini in poslu.