Posteljice za dojenčke za najem so mnogo cenejše

Posteljice za dojenčke so izjemno drage in jih lahko uporabljate le do 6 meseča dojenčkove starosti, kar je zelo potratno, saj poten ne veste, kam s posteljico, otroku pa je treba nabaviti spet novo posteljico. Zato je najboljši najem posteljice, saj je mnogo cenejši od nakupa. Posteljice za dojenčke imajo to prednost, da so tako narejene, da so dojenčki blizu mamic. To pomeni, da se posteljica lahko priklopi k postelji mame in sta mama ter otrok drug ob drugem na dosegu roke.

posteljice za dojenčke

Posteljice za dojenčke omogočajo, da otrok mamo sliši, vidi in vonja ter čuti, kar močno manjša nenadno smrt otroka v posteljici, ki je bil pred tem izumom lahko kar pogost. Otrok mora imeti stik z mamo v zgodnjih mesecih, da čuti njeno kožo in jo vonja ter se tako počuti varno in ljubljeno, kar je bistvenega pomena za njegov razvoj in napredek. Čutiti mora tudi mamino roko, ljubkovanje in glas, kar ga pomiri in stimulira k rasti.

Posteljice za dojenčke, ki jih najamete so cenovno zelo ugodne in jih lahko takoj, ko jih otroci ne potrebujejo več, enostavno vrnete in stroška ni več. Veliko boste pri tem prihranili, saj je najem bistveno cenejši od nakupa posteljice za otroke. Posteljica za dojenčke omogoča veliko nastavitev višin, da bo posteljica res v višini mamine postelje. Poleg tega lahko nastavite tudi nagib in stranico posteljice, ki se lahko spusti ali dvigne pi potrebi.

Posteljice za dojenčke je enostavno najeti, samo pokličete na telefonsko številko ali pošljete mail, lahko tudi uporabite obrazec na spletni strani, in posteljica bo najkasneje čez tri dni pri vas. Lahko pa se seveda dogovorite, kateri datum bi želeli da je posteljica dostavljena in potrudili se bodo, da to tudi upoštevajo. Zagotovite svojem dojenčku, da je v stiku z vami in se bo zdravo ter veselo razvijal v bodočnost, ker si to zares tudi zasluži.