Ugoden cenik psihoterapije

Svet se premika s svetlobno hitrostjo. Ljudje imamo natrpane urnike, vedno se nam nekam mudi, življenje je stresno. Kljub vsemu dogajanju si ne vzamemo časa zase. Ker si ne vzamemo časa zase in svoje bližnje lahko kaj kmalu pride do težav z odnosi, posledično do duševnih težav, ki lahko pripeljejo do fizičnih. Ko po navadi pogledamo cenik psihoterapije in ob pogledu nanj, nas zadane dodatna skrb, ampak za vas imamo rešitev.

Podjetje Psihovital nudi vrsto storitev, ki je ugodna za vsakega posameznika. Povprečna cena terapije je okoli 50 eurov. Končna cena je odvisna od vrste terapije. Celoten cenik psihoterapije je prilagojen tako, da je dostopen za vsakega posameznika.

Psihologinja

Podjetje Psihovital nudi vrsto storitev. Družinsko psihoterapijo, kjer po navadi pride celotna družina, saj se tako najboljše vzpostavi dobro komunikacijo med člani. Možnost je obiskovanje individualne terapije, kjer posameznik izpopolnjuje svojo osebno rast, ali pa potrebuje pomoč pri premagovanju osebnih ovir. Nudijo pomoč pri reševanju partnerskih problemov, kjer je največkrat težava naveličanost partnerja. Posameznik lahko obiskuje skupinske terapije (6-12 udeležencev), kjer se bo čutil sprejeta in si ozavestil, da ni edini s težavami. Možnost imajo tudi finančnega svetovanja. Za podjetja pa nudijo tudi posebne ponudbe (timske delavnice, coaching, monitoring). Cenik psihoterapije je objavljen na spletni strani podjetja Psihovital.

Če ima posameznik težavo z obiskovanjem terapij osebno, nudijo tudi terapije preko spleta. Veliko posameznikov se za psihoterapije težko odloči, zaradi očitkov družbe, češ, da če obiskuješ psihoterapevta je nekaj narobe s tabo. V Psihovitalu, vam takega občutka zagotovo ne bodo dali, pač pa vam bodo pomagali pri vseh težavah, tako osebnih, finančnih, družinskih, v službi,… Cenik psihoterapije je prilagojen tako, da so terapije dostopne družbi. Posebne cene so pripravljene za študente, brezposelne in upokojence.

Podjetje pa nudi tudi možnost tudi izdaje potrdila (če ga potrebujete za podjetje, faks,…), ta pa je objavljen v rubiki cenik psihoterapije na spletni strani podjetja Psihovital.