Vezice so uporabne za vezanje kablov in veliko drugih stvari

Vezice se uprolabjjao za zavezovanje kablov ali tudi česa drugega, kar je super, da je skupaj in da ne nagaja in ne visi prosto v prostor. Gre za plastične drobne trakove, ki so narejeni tako, da imajo na eni strani luknjo, kozi katero se potisne drug konec vezice. Tako nastane zanka. Sam trak ima zobčke, ki se zataknejo, tako da v eno smer lahko vezico potiskate skozi luknjo, v drugo pa ne gre več. Več o vezicah si preberite na tej povezavi http://www.elteh.si/trgovina/vezice/. To naredi vezice stabilne in se jih ne da več odvezati. Razen, da jih z nožem preprežete, potem pa niso več uporabne. Z vezicami ponavadi zavežemo zadeve bolj trajno.

vezice

Kabelske vezice rabimo vedno, največkrat doma, pa tudi na potovanju, ko moramo nekaj pritrditi, bodisi da gre za kable ali kaj drugega, na primer prtljažnik za na kolo. Ali pa nekaj pritrdite na drevo na primer. Seveda pa jih redno uprolabjjao elektrikarji, avtomehaniki in drugi mojstri. Te priročne zadeve je vedno treba imeti kje v bližini, doma, v žepu ali v avtu. Z njimi lahko pritrdite tudi kolo na avto, ograjo, označujete artikle, privezujete na primer trto pa tudi izdelke lahko zapakirate zelo trdno. Domišljija tukaj nima meja. Vezice so dejansko vsestransko uporabne.

Vezice so narejen iz materiala, ki je najlon, zato so lahko velike nosilnosti in lahko držijo skupaj predmete do 75 kg teže. Imajo pa različne premere, za kable lai za kaj drugega, od majhnih premerov do zle o velikih. Premri vezic se začno pri 22 mm in jih dobite vse do 220 mm. Izbirate lahko med belo ali črno barvo. Če jih boste uporabljali na soncu, se priporoča, da nabavite črne, ker zdržijo precej dlje kot bele. Enako velja za težke razmere ter za vremenske vplive. Kakovostne vezice preskušenega proizvajalca uporabljajo povsod v industrijah, zasebnih domovih, tudi obrtniki in monterji.