Vinil talne obloge

Podjetje Mansadar flooring ponuja polaganje v novem materialu ki si imenuje m-flooring.si/vinil z največjo kakovost trajnost in garancijo do 10 let . Je izredno trpežen material je bolj ugoden , omogoča hitrejše polaganje, lažje čiščenje in vzdrževanje . Ta talna obloga je idealna za hiše z alergijskim obolenji ali hišnimi ljubljenčki. Vinil ponujajo v številnih vzorcih, imitaciji raznih materialov(hrast, bukev, lipa…), temnejših in svetlejših barvah , dimenzijah in debelinah. Ta talna obloga je je narejena iz vinil, jedro in pluta. Pluto dodaja še malo  izolacije in pomaga pri tem da neredi boljši stik med tlemi in med talno oblogo za boljšo prevajanje toplote. Jedro je narejeno iz izjemno močno in vodoodpornega in trpežnega lesa to je glavni del obloge in mu da tako odpornost do vlage in obrabe.

vinil_laminat_main_page

Vinil je ena izmed najboljših izbir za talno oblogo v današnjem času zaradi cene, hitrosti polaganja in zaradi olajšanja dela. Idealen za  prostore z veliko vlage ker zaradi svoje kemične lastnosti in sodelovanje z talnim gretjem ne vpija vode , preprečuje plesen in posledično podaljša življenjsko dobo talne obloge. To oblogo lahko kar položimo po stari oblogi zaradi pluta ker naredi vodoodporen med staro in novo oblogo. Zaradi večje izbere med materiali, velikosti in debelinami se lahko ta obloga prilagodi vsakem domu. Je tudi enostavno za položiti ker deluje na dveh sistemih na klik sistem ali na lepljenje. Klik sistem ima male vreze ob straneh, ki “kliknejo” skupaj in so pridržani z trenjem. Lepljenje je bolj enostavna odločitev in bolj stalna.

Zaradi tolikšno izbero pri materialov si lahko oblikujete svoj dom po želji, da vas talne obloge ne omejijo pri izberi pohištva. Ker je izbiranje talne obloge eno izmed najbolj pomembnih izber pri prenavljanje ali gradnji novega doma je treba tudi pomisliti na trajnost materialov in kakovost .Da lahko z vinil talnim oblogam začnete oblikovati vaš sanjski dom.