Visokokakovostna delovna oblačila

Potrebujete nova visokokakovostna delovna oblačila? Potem obiščite trgovino Pentiv: https://www.pentiv.si/c/delovna-obleka/ in si jih zagotovite.

Zakaj pa izbrati ravno Pentiv? Zaščitna delovna oblačila morajo delavca popolnoma zaščititi pred vremenskimi dejavniki, katerim je izpostavljen med samim delom. Poleg tega pa je pomembna tudi dobrovidnost delovnih oblačil, katera so izdelana iz posebnih materialov, da se jih bolje vidi in jih hitreje opazimo. Ponavadi so izdelane iz fluorescentne rumene ali oranžne barve. Materiali, ki se uporabljajo za izdelovanje delovnih oblačil so nepremočljivi, tako da jih lahko uporabljamo tako v dežju kot v snegu. Na voljo imate kar nekaj izbire med modeli. Jakne imajo na voljo tudi zelo uporabne žepe v katere lahko shranjujete stvari. Jakne imajo tudi ovratnike, kateri vas bojo branili pred vetrom na delih zunaj. Jakne ne smejo imeti predolge rokave, saj vas bodo tako ovirali in ne boste mogli normalno delati. Delovne hlače imajo ojačan del kolen, da v primeru, če moramo delati na kolenih, ne pride hitro do bolečin. Hlače imajo tudi zelo priročne žepe, v katere lahko damo delovne pripomočke. Imajo  tudi dodatne žepe, katere se pritrdi pod pas in jih v primeru, če nas samo ovirajo, snamemo stran. Hlače ne smejo biti predolge, saj vas bodo ovirale.

delovni čevlji

V trgovini imate tudi na voljo visoko kvalitetne delovne čevlje. Čevlji so lahko visoki ali pa nizki. Imajo protizdrsen podplat in pa trdo zaščitno kapo, da si ne poškodujete prstov v primeru, če vam kaj pade nanj ali pa vas kdo povozi. Na voljo imate široko izbiro modelov čevelj in barv.

Nato imate na voljo tudi zaščitne delovne obleke. Debele jakne za mrzle dni in dobro označene.

Predstavljajte si, da delate ponoči nekje ob cesti, kjer se redno vozijo avtomobili. Vaša delovna oblačila nujno potrebujejo dobro vidne dodatke, da vas bojo vozniki avtomobilov opazili.

Če potrebujete dobro zaščitna delovna oblačila, se še danes oglasite v Pentiv in si jih kupite.