Sodobni trendi in kleparstvo

Izjemna tradicija, ki jo dolgoletno oblikuje kleparstvo Vrtačič, ki izhaja iz družinske obrti se je danes oblikovala v sodobno podjetje, ki vam ponuja inovativne rešitve ter najvišjo kakovost storitve. Sodobni trendi, razvoj na področju kleparstva ter celostno podobo podjetja oblikuje strokovno podkovana ekipa, ki poskrbi za kakovostno izvedbo del. Tako vam podjetje nudi kvaliteto izvedenega dela, obenem pa vam lahko svetujejo pri obnovi vaše strehe.

Tako krovstvo kot tudi kleparstvo sta del tradicije, ki je na našem področju prisotna že stoletja. Dolgoletne izkušnje mojstrom omogočajo optimalno izvedbo gradbenih in obnovitvenih del ostrešja. Podjetje vam nudi svetovanje, izdelavo ter montažo, to vam omogoča družinsko kleparstvo. Na voljo vam je izdelava obrob tako dimniške, čelne kot tudi zidne. Prav tako vam družinsko kleparstvo nudi izdelavo in montažo dimnikov na stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektih. Poskrbijo za odtoke od žlebov ter preostala dela z odvodnjavanjem vode. Izdelajo vam potrebne žlote v kolikor je potrebno spojiti dve strehe ali druge konstrukcije. Prav tako poskrbijo za montažo snegolovov. V podjetju pa kleparstvo nudi tudi sanacijo dimnika ali pa izdelavo samostoječega dimnika, dimniške tuljave ali dimnika za kamine in še bi lahko naštevali.

Izzivi s katerimi se podjetje vsakodnevno srečuje pri svojem delu niso ovira pri dokončanju projekta v želenem roku. Tako se lahko pohvalijo z vrsto zadovoljnih strank. Ko ste v fazi načrtovanja menjave strehe ali katerega koli drugega kleparskega projekta, vam omenjena ekipa lahko svetuje in pomaga pri sami izvedbi. Na podlagi svetovanja vam bodo strokovnjaki pripravili načrt, kako vam pri projektu lahko najhitreje pomagajo. Pred začetkom projekta se opravi tudi pregled fizičnih predvsem pa varnostnih omejitev dela na omenjenem objektu. Tako v podjetju poskrbijo tudi za varnost svojih zaposlenih.

Tako lahko rečemo, da je kleparstvo pomemben sestavni del krovstva in tako morebiti sestavina vsake gradnje ali obnove objekta. Na ta način boste namreč poskrbeli za pomembne detajle, s pomočjo katerih pa bo vaša hiša popolnoma zaščitena pred vsemi zunanjimi vplivi.