Napredni kombinirani hladilniki Miele

K enostavnemu, udobnemu in prijetnemu načinu bivanja veliko pripomore opremljenost doma. Bodite v koraku s časom in si olajšajte vsakdanja opravila, skrbi pa odvrzite daleč stran. Kombinirani hladilniki Miele znova postavljajo merila kakovosti in udobja; v aparatih vrhunskega razreda se prepletajo najkakovostnejši dizajn, navdušujoče inovacije in edinstveno udobje, ki ga še niste doživeli.

Naravi prijazni in učinkoviti

Hladilniki niso samo odlične kakovosti, ampak zahvaljujoč sodobnim izolacijskim materialom in učinkovitemu hladilnemu krogotoku dosegajo tudi najboljše vrednosti energijske učinkovitosti A++ in A+++. Takšen hladilnik je odgovoren do narave, obenem pa vam letno prihrani tudi veliko nepotrebnih stroškov. Kombinirani hladilniki Miele so polni naprednih inovacij, ki lahko korenito spremenijo vaš vsakdanjik, vendar so značilnosti opreme odvisne od modela, zato je vaša naloga, da izberete takšnega, ki vam najbolj ustreza. S pomočjo območja PerfectFresh Pro lahko sedaj živila shranjujete kot pravi profesionalci – sveža in vitalna bodo ostala do petkrat dlje. Se sprašujete, kako? V omenjenem območju med 0 °C in +3 °C aparat avtomatsko uravnava temperaturo, zato ostanejo meso, ribe in mlečni izdelki sveži do trikrat dlje, sadje in zelenjava pa z optimizirano nastavitvijo vlažnosti na predalu celo do petkrat dlje. Če ste imeli do sedaj težave z neprijetnim vonjem, ko so se živila v hladilniku postarala, se lahko sedaj s filtrom Miele Active AirClean od te težave za vselej poslovite. Filter namreč z inovativno kombinacijo aktivnega oglja in naravnega hitosana preprečuje, da bi se v hladilniku razvili neprijetni vonji. Filter preprosto vstavite v aparat in uživajte v neskončni svežini.

Police v vratih hladilnika so primerne za pomivanje v pomivalnem stroju, saj so izdelane iz visokokakovostne prosojne plastike in so posebej odporne proti razenju, kemikalijam in visokim temperaturam. Čiščenje postane naenkrat povsem enostavno in udobno. Če želite v svoji kuhinji nekaj edinstvenega in unikatnega, se lahko odločite za hladilnik iz serije Blackboard edition, ki je opremljen s stekleno sprednjo stranico, ki ima funkcijo table. Pozabite na staromodo lepljenje listkov in risbic na hladilnik. Kadarkoli se vam zazdi, lahko spontano napišete sporočilce ali kaj narišete. Otroci bodo zagotovo navdušeni, vaš hladilnik pa lahko postane osrednja točka komunikacije v vaši kuhinji. Za vse ljubitelje pametne tehnologije pa obstaja tudi možnost inteligentne omreženosti – z aplikacijo Miele@mobile* se enostavno povežite s svojim hladilnikom in s sistemom Plug & Play registrirajte aparat v aplikaciji. Ne glede na to, kje se nahajte in kaj počnete, lahko prejemate informacije o njegovem statusu, upravljate posamezne funkcije in prejemate obvestila o napakah in opozorilnih signalih.

*Na voljo za mobilno končno napravo (minimalne zahteve so podane v trgovini App Store), za vse hladilne aparate so dodatno potrebne komponente Miele@home.