Ali je lahko savna v vsakem domu?

Savna je super zaradi razstrupljanja telesa, ker gred strupene snovi iz celic ven skozi pore. V savni je vroče in zato se človek spoti. Če se dodajo pari še zelišča, pa je zraven vsega še koristna in zdravilna. Največ savno uporabljajo prav Skandinavci, kjer je hladno, da si pregrejejo telo in se sčistijo. Več o savni si lahko pogledate na povezavi www.savnasod.si. Savna vpliva na vse vaše telo, na notranje organe in na kožo. Klasična savna pomeni, d imate prostor kot kopalnica, ki je običajno v lesu in ima klop ter grelec. Nastavite, na koliko toplote želite in ste v savni goli nekaj časa. Ne priporoča se predolgo zaradi srca in ožilja.

savna

Če pa vam savna ni dosegljiva, ne morete do nje ali vam ni prijetno v skupnih savnah, potem imamo za vas rešitev. Domača savna v vsakem domu. Da ta savna je dejansko lahko kjerkoli, tudi, če imate zelo majhno stanovanje. Imate jo lahko v stanovanju, hiši, bloku, na vikendu ali kjer koli drugje. Zelo je majhna in priročna. Gre za savna sod. Savna sod je lesena naprava, povsem ekološka, v katero se zaprete do  vratu in pregrejete svoje telo po želji do določene temperature. Dovolj je dvajset minut na dan, pa niti ne vsak dan. Po potrebi in želji.

Vaša lastna savna za res malo denarja je super inovacija in super naložba v vaše zdravje. Najbolje pa je, da jo lahko uporablja prav vsa vaša družina tako da je dejansko tega gledišča še cenejša. Od zdaj naprej boste bolj zdravi vaša koža pa bo blestela kot še nikoli. Sod, v katerem se boste redno potili in uživali lahko postavite v kateri koli del vašega stanovanja, ker je zelo lep in super za okras pa ne zavzame dosti prostora. Privoščite si zase in za svojo drago družino le najboljše.