Termostati za IR panele za lažje upravljanje

Termostati za IR panele so primerni za vse vrste panelov. Na spletni strani podjetja Zdravo ogrevanje preverite, kakšni termostati za IR panele obstajajo. Poznamo štiri vrste termostatov, ki so primerni za IR panele, v nadaljevanju vam bomo predstavili vsakega od njih. Termostati za IR panele so dostopni za nakup na spletni strani podjetja Zdravo ogrevanje, prepričani smo, da boste v široki in pestri ponudbi našli takšnega, ki bo ustrezal vsem vašim željam in potrebam.

Na voljo so brezžični termostati za IR panele, ki vam omogočajo, da regulirate IR panele s pomočjo daljinskega upravljalnika. Daljinsko upravljanje omogoča, da prihranite pri ogrevanju, njegovo upravljanje pa je povsem enostavno. Brezžični termostati za IR panele so sestavljeni iz dveh delov. Prvi del je sprejemnik, ki ga vtaknete v vtičnico, drugi del pa je daljinec, ki vam omogoča upravljanje IR panelov, ne da bi se morali premakniki iz udobja vašega naslonjača.

termostati za ir panele toplota

Univerzalni termostati za IR panele so namenjeni upravljanju različnim vrstam sistemov za ogrevanje. Termostat je tehnološko zelo napreden. Temperaturo izračuna v središču prostora, termostat pa vam omogoča nastavitev različnih programov, ki so predvsem namenjeni vsem ljubiteljem tehnologije. S pomočjo tega naprednega termostata, lahko uravnavate temperaturo ne glede na to kje ste, vse kar potrebujete je računalnik ali tablica, ter spletno omrežje, da se povežete z vašim termostatom.

Naslednji pa so termostati za IR panele s katerimi lahko upravljate talno gretje. Le-ti so najpogosteje uporabljeni za kopalnice, saj je talno gretje tam najbolj uporabno. S pomočjo termostata za talno gretje, lahko tudi privarčujemo pri ogrevanju, saj lahko z lahkoto upravljamo s količino ogrevanja tal.

Zadnja skupina pa so termostati za IR panele, ki so bolj programske narave. Le-ti merijo tako temperaturo tal kot tudi prostora. S pomočjo programskega termostata, lahko nastavite urnik delovanja in tako privarčujete pri ogrevanju, saj ko vas ni doma, ne potrebujete polnega gretja prostora, ravno tako je gretje lahko zmanjšano ponoči, ko spite.