Polkna

Vam gre na živce, ko vam sveti sonce v stanovanje? Bi radi imeli malo privatnosti pred sosedi? Potem ste prišli na pravo mesto, saj imamo za vas polkna!

Namesto rolet raje uporabite polkna, katera bodo polepšale vašo hišo in okolico. Polkna ne samo, da ne prepuščajo sončnih žarkov, vendar tudi zavarujejo vaša okna pred vlomi in pred poškodbami oken. Izdelane so lahko iz aluminija ali pa lesa v katerikoli barvi vam paše. Imate oranžno hišo? Zakaj potem nebi še izbrali oranžnih polken. Lesena polkna k hiši prinašajo naravo in pa so dober izolator zvoka. Tudi stroški vzdrževanje pri lesu niso visoki. Priporočljivo jih, da jih enkrat na par let premažete z beltop barvami in tako poskrbite za zaščito lesa. Pa saj veste, kako je les sedaj moderna muha. Praktično ljudje izdelujemo že vsako stvari iz lesa, od ovitkov za telefon, do sončnih očal. Pri aluminijastih polknih pa praktično ni stroškov za vzdrževanje. Tudi čiščenje je precej preprosto. Polkna so tudi prihranek. Saj veste kako je pozimi prijetno biti na toplem v stanovanju ali pa poleti biti na hladnem. Polkna bodo prispevala k temu, da mraz pozimi nebo preveč hladil vašega stanovanja, poleti pa bo branil sončno toploto pred vstopom v vaše stanovanje. Tako boste lahko prihranili na kurjenju in klimatizaciji vašega doma.

polkna

Še ena prednost polken je njihov estetski videz. So lepotni dodatek k vaši hiši. Le kako bodo sosedi presenečeni, ko bodo šli peš mimo in opazili estetska polkna na vaših oknih. Sami se lahko odločite, kakšen vzorec boste imeli na njih, tako, da se lepo ujeme z  vašo okolico.

Če pa ste zainteresirani v nakup novih oken, vrat ali pa pohištva po meri, vam je podjetje Kosec tim na voljo z široko izbiro produktov. Obiščite podjetje Kosec tim v Kamniku ali Ljubljani in se dogovorite za polkna še danes.