Žoga za sedenje je udoben stol za sedenje

Vedno več nas je, ki večinoma časa preživimo pri računalniku. Ko sedimo pri računalniku, mora naše sedenje biti udobno in naša hrbtenica ne sme čutit bolečin oziroma raznih težav. Neudobno bi bilo sedet nekomu 8 ur v pisarni na kakšnem navadnem stolu. Zato morajo pristojni poskrbeti za svoje delavce kar najbolj udoben stol, prav tako tudi vi poskrbite za udobne stole doma. Kaj če vam bi kdo omenil žogo za sedenje. Vsak najprej pomisli na kakšno večjo žogo, mogoče ortopedsko. Žoga za sedenje ni navadna žoga to je udoben pisarniški stol, ki pa je res, kot ena ortopedska žoga.

žoga za sedenje

Sto SpinaliS Smart je udoben stol, kjer vaša hrbtenica ne trpi in je namenjen za pisarne. Vse bolj se uporablja pri računalnikih doma ali v službi. Je podoben nekaki žogi, saj zato pa se tudi imenuje žoga za sedenje. Ima vse lastnosti, kot drugi pisalni stoli. Sedalni del lahko nastavite, kot vam najbolj ustreza. Gibate se z njim lahko v vse smeri, prav tako imate naslonjalo za roke. Najbolj pomembno pa je, da je vaša hrbtenica v sedalnem delu narejena tako, da vas na koncu delavnika nič ne boli. Greste domov spočiti in se vam sploh ne pozna, da ste celih 8 ur sedeli v pisarni.

Žoga za sedenje je najbolj udoben stol za delo v sedečem položaju. Poglejte na spletno stran, ki jo najdete zgoraj in si poglejte kako stol zgleda. Mogoče si sedaj kdo težko vse skupaj predstavlja, saj ko omeniš žoga za sedenje ti ni nič jasno. Če veste kako zgleda ortopedska žoga vam je mogoče kaj jasno. Če še vedno doma trpite pri sedenju na računalniku, vam svetujem da si kupite ta stol. Stisnite na spletno stran in si izberite eno barvo ter bo stol v naslednjih dneh že pri vas doma. Boste videli, da vam bo hrbtenica hvaležna, ker ste ji nabavili drug stol.