Klima naprave za udobje v vašem domu

Poleti pridejo zelo prav klima naprave, saj poskrbijo, da je vaš dom vedno prijetno ohlajen, ko so temperature neznosno visoke ter da je prijetno ogret, ko je zunaj malo bolj mrzlo. Klimatske naprave podjetja Ream vam zagotavljajo popolnost delovanja, istočasno pa skrbijo za varčevanje z energijo. Naprednejši sistemi klimatskih naprav omogočajo ogrevanje in hlajenje po enojnem ali “multi split” principu in pri tem principu lahko uporabljate več notranjih enot.

klima naprave

V zadnjih letih temperature naraščajo, zaradi globalnega segrevanja, zato je dobra klima ena ključnih pomenov, ne samo zaradi udobja, vendar tudi za izogibanje zdravstvenih težav. To je predvsem pomembno pri starejših oseba in pri mlajših otrocih, ki imajo zdravstvene težave povezane z visokimi temperaturami, kot je naprimer vročinska kap.

Podjetje Ream vam nudi klima naprave, ki so zelo primerne za vaš dom. So lepega videza, kompaktno oblikovane in delujejo tako tiho, da jih skoraj ne slišimo. In če si v domu ali pisarni, poleg prijetne temperature, želite tudi čisti zrak lahko izberete klima naprave, ki imajo filtracijo. Te klime odstranjujejo vonjave, alergene ter seveda tudi prašne delce. S pravilno nastavitvijo klimatske lopute in ventilatorja boste poskrbeli, da ne boste imeli občutka prepiha. Klime o katerih smo do sedaj govorili so večinoma bivalne. Imajo pa tudi profesionalne klima naprave, ki so bolj namenjene za stavbe z večjimi prostori, restavracije, skladišča, prodajalne ter ostala industrijska poslopja. Pri nakupu klimatskih naprav pa morate biti pazljivi na par stvari. Prva od stvari je zmogljivost klime glede na velikost prostora, v katerem jo boste imeli, in izbira pravilne lokacije za montažo, da se izognemo večjim posegom. Nato moramo paziti pa še na moč in izkoristek klima naprave, to pa je definirano z razmerjem vložene in dobljene energije. Pazljivi bodite pa tudi na malenkosti kot so “timer”, možnost vgraditve WiFi vmesnika in na razne podobne stvari, da ne boste opazili šele po nakupu, da nima nekaterih opcij, ki jih želite imeti.